@ Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Eлитна приватна економска школа и гимназија, Нови Сад

Eлитна приватна економска школа и гимназија, Нови Сад, Доситејева 10

Година оснивања: 2002

Оснивач: Приватно лице

Врста установе: Приватна средња школа

Језик образовно-васпитног рада: Српски


О установи

Елитна приватна економска школа и гимназија је прва приватна средња стручна школа у Србију, основана 2002. године. Лоцирана је у центру града, у Доситејевој улици, и потпуно је прилагођена савременом извођењу настава. Све учионице и кабинети су опремљени модерним наставним средствима, чиме се остварују одлични услови за савремено и квалитетно образовање ученика.

Добро опремљена школска библиотека садржи лектиру, стручну литературу, белетристику, као и некњижевну грађу. Школа нарочиту пажњу посвећује безбедности ученика, а за време часова присутно је обезбеђење. Све учионице опремљене су клима уређајима, тако да су створени оптимални услови за образовање будућих ИТ стручњака, економиста и гимназијалаца.

У нашој школи ученици стичу употребљива знања која ће бити њихов најјачи адут у конкуренцији за посао. То знање ће им, такође, омогућити успешан наставак школовања у висошколским установама у земљи и иностранству, посебно из области ИТ-а, економије, менаџмента, организационих наука, права итд...

Без обзира на савремену и високо квалитетну дидактичку опрема, најпоноснији смо и сматрамо да је најјачи адут школе наш врхунски наставни кадар.

Директор: Слободан Ђисалов

Датум ступања на дужност: -

Број ученика/деце

Средња школa

Школска година Број ученика/деце
2022/23 164
2021/22 106
2014/15 40